Home » Over TOM vastgoedbeheer
 

Over TOM

Iedere eigenaar van onroerend goed kan aan TOM Vastgoedbeheer het financieel- en technisch beheer uitbesteden. Of u nu als particuliere belegger uw woonruimte of meerdere panden wilt verhuren, of als u tijdelijk in het buitenland verblijft, wij nemen u graag alle taken uit handen die bij de verhuur van uw onroerend goed komen kijken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor commercieel onroerend goed en VVE-beheer.

Onze beheertaken bestaan onder andere uit het verzorgen van alle uit de verhuur voortvloeiende correspondentie, de huurincasso, financiële rapportage en technisch beheer.

Huurincasso
De huur van de woonruimte wordt maandelijks tijdig geïncasseerd door TOM Vastgoedbeheer en zal daarna naar uw rekening worden overgemaakt. U ontvangt tevens, voor uw administratie, een actueel betalingsoverzicht. TOM Vastgoedbeheer zorgt er voor dat de huur door de huurder op tijd wordt betaald en bij een huurschuld wordt uw huurder aangemaand.

Administratie
Tot onze administratieve taken behoren tevens het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging (indexering) volgens de daarvoor aangegeven richtlijnen en het maken van eindafrekeningen.

Inspectie
Bij iedere begin- en eindoplevering (‘in- en uitcheck’) van een woning, is één van onze medewerkers aanwezig. Zij zorgen ervoor dat er een inspectierapport wordt opgesteld van de actuele toestand van het gehuurde.

Onderhoud en klachten
Eventuele klachten aangaande het onderhoud of andere zaken worden door TOM Vastgoedbeheer snel en vakkundig afgehandeld.